You signed in with another tab or window. Reload to refresh your session.You signed out in another tab or window. Reload to refresh your session.You switched accounts on another tab or window. Reload to refresh your session.Dismiss alert
Pierogi ruskie - polskie pierogi nadziewane ziemniakami i przekładanym serem
Dziś świętujemy serdeczność! Są wegańskie pierogi z ziemniakami, kapustą kiszoną, grzybami i spora porcja radości, bo pierogi zawsze dobre.
Gyoza, empanadas, manti, samosas, ravioli , pierogi. Cały świat kocha nabrzmiałe pierogi. Jasne, pierogi to także niezwykle satysfakcjonujące doznanie kulinarne. Wgryzanie się w skorupę ciasta, pachnąca para, która uformowała się w środku, zanim aromat nadzienia wyląduje na języku. Pierogi są trochę jak małe, pyszne prezenty, w których można nawet zjeść opakowanie.
Znane w wielu krajach Europy Wschodniej i Słowiańskiej, ale kojarzone głównie z kuchnią polską, pierogi czy pierogi nie są wyjątkiem. Soczyste półksiężyce wypełnione pozornie nieskończonym wyborem kombinacji pikantnych lub słodkich składników. Gotowane, może smażone, aż będą chrupiące. Więc jeśli sam ten pomysł nie powoduje już niekontrolowanego ślinotoku, to nie wiem, co będzie.
reacted with thumbs up emoji reacted with thumbs down emoji reacted with laugh emoji reacted with hooray emoji reacted with confused emoji reacted with heart emoji reacted with rocket emoji reacted with eyes emoji
-
Pierogi ruskie - polskie pierogi nadziewane ziemniakami i przekładanym serem
Dziś świętujemy serdeczność! Są wegańskie pierogi z ziemniakami, kapustą kiszoną, grzybami i spora porcja radości, bo pierogi zawsze dobre.
Gyoza, empanadas, manti, samosas, ravioli , pierogi. Cały świat kocha nabrzmiałe pierogi. Jasne, pierogi to także niezwykle satysfakcjonujące doznanie kulinarne. Wgryzanie się w skorupę ciasta, pachnąca para, która uformowała się w środku, zanim aromat nadzienia wyląduje na języku. Pierogi są trochę jak małe, pyszne prezenty, w których można nawet zjeść opakowanie.
Znane w wielu krajach Europy Wschodniej i Słowiańskiej, ale kojarzone głównie z kuchnią polską, pierogi czy pierogi nie są wyjątkiem. Soczyste półksiężyce wypełnione pozornie nieskończonym wyborem kombinacji pikantnych lub słodkich składników. Gotowane, może smażone, aż będą chrupiące. Więc jeśli sam ten pomysł nie powoduje już niekontrolowanego ślinotoku, to nie wiem, co będzie.
Beta Was this translation helpful? Give feedback.
All reactions